01. 07. 2018

Невдовзі в галереї Триптих Арт відкриття проекту "Амнезія"

Невдовзі в галереї Триптих Арт відкриття проекту "Амнезія"

4 липня о 18 00 відбудеться офіційне відкриття нового персонального проекту “Амнезія” в галереї Триптих Арт. Більшість робіт буде вперше представлена у виставковому просторі. Великоформатні роботи виконані на планшетах в експериментальній змішаній техніці. Проект є результатом дослідження зв’язків між колективною та індивідуальною пам'яттю.

тизер / Процес роботи над проектом:

vimeo

youtube



“Заміна чи деформація фактів, зведення подій до містичних архетипів, формування одновимірних символів вартостей - це природні процеси, що відбувається з нами впродовж життя.
Дитяча амнезія – це ментальне провалля, простір якого заповнюють образи та події, що ніколи не мали місця. Людина не здатна розрізнити правду від власної вигадки у свої перші роки. Тим не менше ці перші “спогади” як базові символи супроводжують людину впродовж життя і стають ключовими в процесі самоідентифікації.
Прочерки у пам’яті завжди заповнюються.На місці нашого понівеченого інтелектуального і культурного спадку утворився вакуум у колективній свідомості. Його швидко і насильно заповнили неправдивими судженнями, одновимірними поняттями, які просто засвоюються. Колективну пам’ять визначає екзистенційна ситуація конкретного індивіда та суспільства в цілому. Вдало імплементовані помилки продовжуть деформувати вектор його розвитку.
Молода свідомість нездатна розрізнити своє і чуже…“

Виставку можна відвідати 04 / 07 / 2018 – 17 / 07 / 2018
за адресою м. Київ, вул. Десятинна 13 / галерея Триптих Арт

triptych art

facebook event